Cautare

18485 de rezultate pentru "stirile protv braila 15 09 2010 despre ceanura" (6.60 secunde)
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca social-democratii se vor intalni joi in cadrul Comitetului Executiv National pentru a discuta despre alesii partidului.El a spus ca este posibil ca si PNL si PC sa aiba sedinte in aceeasi zi sau este posibil chiar o sedinta comuna.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila. ... In urma cu fix 4 ani se vorbea despre un al doilea pod peste Dunare, langa podul Prieteniei de la Giurgiu-Ruse, cu scopul de a injumatati timpul pe drumul spre litoralul bulgaresc.
In paralel, Carrefour si Green Group au testat si solutia de colectare de PET-uri si doze de aluminiu in Carrefour Baneasa si Carrefour Braila cu ajutorul unor masini speciale dispuse in interiorul centrelor comerciale.
Vaporul cu zbaturi Borcea Nava Borcea, de care aminteam in articolul in care explicam termenii nava si vapor, Nava sau vapor?, se pare ca este prima nava cu propulsie proprie construita de inginerii navali romani, in Romania, conform unei declaratii date de domnul inginer Dorin Buca, directorul adjunct al Santierului Naval din Braila intr-un articol pentru jurnalul.ro:
Asta se poate spune despre ceea ce s-a intamplat miercuri seara pe malul Dunarii. ... Dar am vazut cum s-au desfasurat manifestarile de la Braila si ne-am amintit si cum s-au petrecut lucrurile in Galati in ultimii ani. ... Domnule primar, nici Braila nu a stresat porcul!
Atacul sangeros de sambata noaptea de la Braila, in urma caruia un barbat a ajuns in stare grava la spital, a fost, cel mai probabil, o razbunare insotita de un mesaj.
Aici voi posta continut despre cele doua cat si despre tehnologie, gadgeturi si alte surprize. Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
In opinia sa, "aversiunea" investitorilor fata de risc "a scazut", ceea ce arata ca acestia au o parere tot mai buna despre viitorul economiei globale.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In 2010, afacerile par sa se revigoreze, peste 4.000 de masini fiind asamblate in Banie. ... Ford a mai scos din conturi cateva milioane de euro si pentru pachetul de actiuni al minoritarilor, dar plata s-a intins si pe anul 2010.
euro) in plus fata de perioada similara a anului trecut si cam tot atati in ultimele sase luni ale lui 2010. ... euro "sponsorizeaza" in 2010 economii de zeci de ori mai puternice decat cea a Germaniei (PIB in 2010 de 2.400 mld.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Recent, s-a deschis la Braila cel dee-al treilea magazin PROFI din localitate.. Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Margaretelor nr.1, magazinul functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 820 m.p.
Istoria postdecembrista a PNL a inregistrat o premiera, prin dizolvarea in bloc a Filialei Braila. ... La randul sau, Constantin Cibu spune ca vina ii apatine in exclusivitate lui Dan Sabau, care nu a dorit niciodata stabilitatea PNL Braila, ci a preferat starea de incertitudine.
google-analytics.com